Carina

Ødemer i højre ben/fod grundet rosenangreb

Symptomer

Min datter på 13 år fik desværre rosen i højre fod/ben i sommeren 2019. Efter et længere sygdomsforløb med 1 uges indlæggelse på OUH og adskillige penicillinkure, viste det sig at benet i den grad var udfordret pga ødemer. Min datter havde svært ved at have sko på, tætsiddende bukser og ligeledes strømper for alt borede sig ind i huden. Gymnastik og ridning (hendes store passion) blev sat på pause, da det var umuligt at udføre det med et hævet ben fra knæet og ned. Hun forsøgte med hjælp fra fys at lave de rigtige venepumpeøvelser, men det hjalp slet ikke. Vi kontaktede sygehuset efter 1 års tid og de sagde støttestrømpe måtte være vejen frem, det syntes min mand og jeg var lige voldsomt nok til en teenager og så i sommer månederne .

Behandling

Min datter fik laser behandling 6-8 gange over en 14 dages periode og vi så lynhurtigt en forbedring. Snart kunne Lærke passe hendes sko og bukser igen og hun kunne komme igang med ridningen. Det var ved et tilfælde at vi kom i kontakt med Henrik. Vi skulle have en hest igennem en handelsundersøgelse og Henrik var dyrlægen vi brugte og hvordan vi kom til at snakke rosen husker jeg ikke, men Henrik sagde at han syntes vi skulle give laser et forsøg. Vi har ikke fortrudt det et sekund og da datteren for 3 uger siden fik rosen igen som straks lavede ravage og krævede penicillinbehandling var vi ikke i tvivl om at han skulle hjælpe vores datter endnu engang. Denne gang tog vi det i opløbet og kunne nøjes med 3 behandlinger.

Anbefaling

Vil til hver en tid anbefale lasermedicin.dk/Henrik. Han er yderst kompetent og ærlig, han gør sit bedste for råde og vejlede dig bedst i forløbet. Han er flexibel med tider og man føler sig virkelig tryg i hans hænder.

Carina